İKMİB Kimya Sektörü İhracatı Bilgilendirme ve Değerlendirme Semineri

İKMİB tarafından Derneğimize iletilen yazıda 13 Haziran 2023 Salı günü Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) Konferans Salonunda “Kimya Sektörü İhracatı Bilgilendirme Semineri” düzenleneceği belirtilmektedir.

İKMİB

KİMYA SEKTÖRÜ İHRACATI

BİLGİLENDİRME VE DEĞERLENDİRME SEMİNERİ

13 Haziran 2023, İzmir

İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) olarak kimya sektöründe ihracat yapan Türk firmalarının ihracatının artması, ihraç ürünlerinin çeşitlendirilmesi ve ürünlere rekabet gücü kazandırılması için kurulduğu 1991 yılından bu yana etkin bir şekilde hizmet vermekteyiz.

Halihazırda 22.000’e yaklaşan üye sayımızla Birliğimiz, kimya sektörünün tüm alt sektörleri ile yakın ilişkiler içerisinde bulunarak sektördeki gelişmeleri, yenilikleri yakından takip ederek üyelerini bilgilendirmekte ve yurt dışından yeni müşteriler kazanılması için dünya çapında organizasyonlar düzenlemektedir.

Bu vesileyle İzmir’de yerleşik siz değerli üyelerimize Birliğimizi tanıtmak ve ihracat destekleri hakkında bilgi vermek amacıyla, 13 Haziran 2023 Salı günü “Kimya Sektörü İhracatı Bilgilendirme ve Değerlendirme Semineri” düzenleyeceğiz.

Seminerimizin programı ve katılım formu aşağıda sunulmaktadır.

Genel Müdür veya yönetim düzeyinde katılım beklenen seminerimize katılım teyidi için, aşağıdaki linkte yer alan formun 7 Haziran 2023 Çarşamba gününe kadar doldurulması gerekmektedir.

Seminerimizi onurlandırmanızdan memnuniyet duyacağımızı bildiririz.

Saygılarımla,

Adil Pelister

İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı

Kimya Sektörü İhracatı Bilgilendirme Semineri

Tarih

13 Haziran 2023 Salı

Saat

10:00-12:30

Yer

Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB)

Konferans Salonu

Atatürk Caddesi No: 382 Alsancak – İZMİR

Katılım Linki: https://shorturl.at/HQW06

Program

10:00-10:15

TİM Başkan Vekili & İKMİB Yönetim Kurulu Başkanı Adil Pelister’in Açılış Konuşması

10:15-11:00

Birliğimiz Hakkında Bilgilendirme

11:00-11:30

İhracat Destekleri Hakkında Bilgilendirme

11:30-12:00

İGE A.Ş. Hakkında Bilgilendirme

12:00-12:30

Soru-Cevap