Işık Üniversitesi Biyomedikal Kulübü olarak kapılarımızı sizlere yeniden açıyoruz!!!

Geçen sene ilkini gerçekleştirdiğimiz ve yoğun istek üzerine ikincisini düzenlemeye karar verdiğimiz, 25 Mart Cumartesi günü üniversitemizin Şile kampüsünde gerçekleştireceğimiz ve biyomedikal mühendisliği hakkında merak edilen tüm konuların üzerine konuşup, sorularınıza cevap alabileceğiniz etkinliğimize hepinizi bekliyoruz.

Kendini kanıtlamış akademisyenler, yerel ve uluslararası alanlarda faaliyet gösteren firmalar ve birbirinden değerli konuşmacılarla tanışma fırsatını yakalayıp, sorularınıza yanıt alabileceğiniz etkinliğimizde görüşmek üzere.

Etkinliğimiz ÜCRETSİZ ve SERTİFİKALIDIR.
KATILIM İÇİN ÖNKAYIT ZORUNLUDUR

Önkayıt Formu:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTcAxpD_c8OnmJ7W7RIrN1JofO8WHyCY8Sa0MP9KE5zfC3FA/viewform

Konuşmacılar:

Fatih ÖZKUL (MEDTRONIC)

“Medikal Navigasyon Sistemleri” ve “Biyomedikal Sektöründe Teknik Servis”

1999 Yılında Çankaya Milli Piyango Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2004 yılında Başkent Biyomedikal Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Bir sene Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesinde Biyomedikal Mühendisi, 6 sene Türk Philips Tic. AŞ.'de Görüntüleme Sistemleri Servis Mühendisi, 3 sene Sirona Dental firmasında Tomografi ve CADCAM sistemleri Bölge Satış Sorumlusu olarak görev aldı. 2 senedir Medtronic Medikal Teknoloji AŞ. firmasında Beyin Cerrahi Teknik Servis Müdürü olarak çalışmaktadır

Hakan Oğuz (GE)

“GE ve Türkiye’de Saha Mühendisliği”

1984 Istanbul doğumlu olarak ilk öğrenim, lise ve üniversite eğitimleri Istanbul’da tamamlanmıştır. 2002-2007 yılları arasında Işık Universtesi Elektronik Müh. Bölümünde lisans eğitimin tamamlanmıştır. 2013-2015 yıllarında MBA yüksek lisans derecesi Bilgi Universitesi eğitimi sonrasında alınmıştır. Lisans eğitimi sonrasında ilk profesyonel iş hayatı yerel bir laboratuar şirketinde yaklaşık olarak 2 yıl sürdü. Ardından halen devam etmekte olunan General Electric sağlık iş kolunda devam ettirilmiştir. 2010 yılı itibari ile sırasıyla saha mühendisi, bölge takım lideri ve Türkiye servis müdürü olarak çeşitli görevlerde GE içerisinde kariyer sürdürülmektedir.

Selçuk Pekyılmaz (Anadolu Sağlık Merkezi Hastanesi)

“Biyomedikal Mühendisliğinin Özel Sektör, Kamu ve Firmalardaki Önemi ve Yeri”

1997 yılında Marmara Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisinden mezun oldu. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 2016 yılında Kocaeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Biyomedikal Mühendislik Yüksek Lisansını tamamladı. Kitsan Kit Ürünleri’nde, Sident Sağlık Tesisleri’nde ve Hamamcıoğlu’nda teknik servis teknikerliği yaptıktan sonra Metropolitan Florance Nightingale Hastanesi’nde Biyomedikal Departman Sorumulusu olarak göreve başladı. 2004 yılında girdiği Özel Anadolu Sağlık Merkeesi Hastanesi’nde Biyomedikal Müdürü olarak görevini devam ettirmektedir.

Vural Diler (SIEMENS)

“Siemens Healthineers ile Görüntüleme Çözümleri” :

İstanbul Üniversitesi Radyoloji Bölümü ve Başkent Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümlerinden mezun olan Vural Diler görüntüleme sektöründe 10 yıldan uzun bir süredir satış yöneticiliği, aplikasyon ve ürün yöneticiliği gibi pozisyonlarda görev almıştır. Şu anda Siemens Healthineers’da Diagnostik Görüntüleme Biriminde Klinik Pazarlama Yöneticiliği görevini yürütmektedir.

Yrd.Doç.Dr. Evren Samur (Boğaziçi Üniversitesi)

“Medikal Robotlarda Haptik Teknolojisi”

Doktora derecesini 2010 yılında Lozan’da ki İsviçre Federal Teknoloji Enstitüsü’den (EPFL) almıştır. Haptik alanında yaptığı doktora çalışmaları EuroHaptics Society tarafından ödüllendirilmiştir. Doktora sonrası araştırmalarına Northwestern Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne bağlı Chicago Rehabilitasyon Merkezi’nde devam etmiştir. 2012 yılından bu yana Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır. Medikal robotlar, haptik cihazlar ve insan-makine arayüzleri konularında araştırmaların yapıldığı Boğaziçi Üniversitesi Haptik ve Robotik Labı’nın kurucusu ve yürütücüsüdür.

Program akışı:
09:30-10:00 : Açılış Konuşmaları
10:00-10:50 : 1.Oturum(Medtronic-Fatih Özkul)
10:50-11.00 : Ara
11:00-12:00 : 2.Oturum(Boğaziçi Üniversitesi- Evren Samur)
12:00-12:50 : 3.Oturum(General Electric-Hakan Oğuz)
12:50-14:00 : Öğle Arası
14:00-14:50 : 4.Oturum(Anadolu Sağlık Merkezi-Selçuk Pekyılmaz)
14:50-15:40 : 5.Oturum(Siemens-Vural Diler)
15:40-16:00 : Ara
16:00-17:00 : 6.Oturum(Populer Science Türkiye)
17:00-17:45 : Kapanış Kokteyli

(Katılımcılar için ücretsiz servisimiz olacaktır. Kalkış yeri ve saati daha sonradan bildirilecektir.)