İzmir E-Ticaret ve E-İhracat Eğitim Konferansı 22-23 Kasım 2023

İzmir Ticaret Odasından Derneğimize iletilen yazıda 22-23 Kasım 2023 tarihlerinde WORLDEF E-Ticaret Vakfı tarafından “E-Ticaret ve E-İhracat Eğitim Konferansı” düzenleneceği ifade edilmiştir.

Eğitim Konferansının programı iki günlük olup, eğitimin birinci günü 22 Kasım’da Odamız ev sahipliğinde fiziksel olarak, ikinci günü 23 Kasım’da online olarak gerçekleştirilecektir. (Online katılım linki kayıt yaptıran üyelerimize ayrıca iletilecektir.) Etkinlikte iki gün boyunca sektördeki en yeni ve niş konularda derinlemesine bilgi sunulması amaçlanmaktadır. E-ticaret ve e-ihracat konularında bilgi arayışında olan girişimciler, şirket liderleri ve pazarlama profesyonellerine yönelik olarak düzenlenecek olan etkinlikte uzman eğitmenler, interaktif atölye çalışmaları ve networking fırsatları sunulacaktır.

Başvuru linkine ve Eğitim Konferansı Programının detaylarına https://worldef.net/etkinlikler/konferanslar/izmir-e-ticaret-ve-e-ihracat-egitim-konferansi-2023/ linkinden ulaşabilirsiniz. (Sınırlı katılım ile gerçekleştirilecek etkinlik ücretsizdir.)