Medikal Teknolojiler (MedTech) ve İleri Üretim Sektörleri İçin Stratejik Bir Merkez: Kosta Rika Webinarı

İzmir Ticaret Odası ve Kosta Rika Dış Ticaret ve Yatırım Teşvik Ajansı (PROCOMER) iş birliğinde, 23 Temmuz 2026 Perşembe günü saat 15:00’te çevrimiçi olarak “Medikal Teknolojiler (MedTech) ve İleri Üretim Sektörleri İçin Stratejik Bir Merkez: Kosta Rika” webinarı düzenleneceği ifade edilmiştir.

Webinarda, Kosta Rika’nın yaşam bilimleri, medikal teknolojiler ve ileri üretim sektörlerinde sunduğu fırsatlar ve yatırım ortamı ele alınacak, iş birliği olanakları katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Kosta Rika, 5.1 milyonluk nüfusu ve 95 milyar dolar büyüklüğündeki ekonomisi ile Orta Amerika bölgesinde istikrarlı ve dışa açık bir ekonomi olarak öne çıkmaktadır. Ülke medikal cihazlar ve ilaç sektöründe yıllık 8.5 milyar doları aşan ihracatıyla dünyanın önde gelen merkezleri arasındadır, ayrıca 30 yılı aşkın ileri üretim deneyimi sayesinde yüksek katma değerli üretim faaliyetlerine (havacılık ve uzay, elektrik – elektronik, yarı iletkenler vb.) ev sahipliği yapmaktadır.

Çevrimiçi düzenlenecek etkinliğin bağlantı linki kayıt yaptıran üyelerimiz ile e-posta ile paylaşılacak olup, webinara katılım için 22 Temmuz 2026 tarihine kadar https://izto.org.tr/tr/ft/kostarika-webinar linki üzerinden kayıt yaptırmanızı dileriz.